Urmaker Iversen & Co AS er Norges eldste urmaker forretning. Firmaet ble etablert av Iver Iversen i Strandgaten i 1857. I 1960 overtok familien Antonissen den gamle butikken og i 1993 utvidet de virksomheten med en butikk til i Lagunen Storsenter.

Norges eldste urmaker – etablert i 1857

Iversen & Co er landets eldste urmakerforretning og ble grunnlagt av den etter hvert prisbelønte urmakeren Iver Iversen i 1857. Hans håndverk ble anerkjent, ikke bare i Norge, men også ute i Europa hvor han hentet hjem priser og premier for sitt arbeid. I Bergen kan de som løfter blikket litt få øye på flere av klokkekunstnerens arbeider, blant annet på fasaden av Kjøpmansstuen på Bryggen. Urverket ble montert i 1912 og tikker og går den dag i dag.

Kontakt oss Verksted

Siden 1960 har Iversen og Co vært i familien Antonissens eie. Søskenparet Vibeche og Robert Antonissen er tredje generasjon som viderefører klokkekunstnerens arbeid. Butikken på kjøpesenteret Lagunen rommer eget urmaker verksted og dedikerte medarbeidere. De har et rikt utvalg av ur i alle prisklasser, og tilbyr faglig veiledning og topp service uansett prisklasse. Vi tilbyr også service på de fleste kommersielle merker, inkludert gulv- og veggur.

Iversen & Co er en av de få Protid butikkene som også har smykker som en del av sitt sortiment. Vibeche er utdannet gullsmed, og gir råd og veiledning når du skal finne den rette diamanten eller velge og vrake blant leverandører som Sif Jakobs, Charlotte Strømmen, Ti Sento, ByBirdie, m. fl. Vi er stolte av vårt fag og ønsker å viderebringe dette til kunden. Velkommen innom, du skal bli godt tatt vare på!

Besøk nettbutikken